Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Vestigingsleider Eibergen

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? En heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij wellicht onze nieuwe vestigingsleider. Vanwege de groei van Friso Oost hebben wij een vacature voor een ervaren vestigingsleider voor onze vestiging in Eibergen. Ons enthousiaste team werkt dagelijks aan spraakmakende bouwprojecten, zowel kleinschalige als middelgrote bouwprojecten. Heb jij ervaring als ondernemende vestigingsleider in de bouw? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Standplaats: Eibergen
Werkmaatschappij: Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V.
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Aantal jaren werkervaring: > 5 jaar
Dienstverband: Vast

De werkzaamheden

Als vestigingsleider draag je de algehele verantwoordelijkheid  voor onze vestiging in Eibergen, zowel op het gebied van commercie, financiën, kwaliteit, Arbo en personeel. Friso Oost  werkt op dit moment veelal in bouwteam aan projecten en wordt regelmatig vanaf het schetsontwerp al betrokken bij projecten, zowel kleinschalig als middelgrote bouwprojecten. Een proactieve houding én meedenken met de opdrachtgever zijn hierbij belangrijke eigenschappen. Periodiek bespreek je de projecten en algemene zaken waaronder het vaststellen van de strategie samen met de directie. Daarnaast houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je geeft leiding aan projectleiders, uitvoerders en timmermannen zodat ze op een veilige manier en met de juiste middelen hun werk met plezier kunnen doen en onderhoudt hierin regelmatig onderlinge contacten.
 • Je onderhoudt bestaande relaties en daar waar nodig breidt je het netwerk uit.
 • Je beoordeelt en begeleid nieuwe aanvragen.
 • Je neemt de begrotingen door met calculator(en).
 • Je bespreekt de offertes met de (potentiële) opdrachtgever.
 • Je werkt de prijsoptimalisatie uit en verzorgt de contractvorming.
 • Na gunning richt je het projectteam op en stuur je aan op de uitvoering ervan.
 • Gedurende het project houd je je bezig met de inkoop, het onderhouden van contact, de bewaking van het project en voer je controles uit op gebied van veiligheid op de bouwplaats.

Over Friso Bouwgroep

Veelzijdig vakwerk, dat is wat Friso Bouwgroep levert. Samen werken aan de toekomst van morgen, dat is wat we doen. Daarbij kijken we vooruit en denken we in oplossingen, altijd in het belang van onze opdrachtgever en de omgeving. Vernieuwing is daar onlosmakelijk mee verbonden. Dat zien we en daarom zetten we in op innovatie, het (door)ontwikkelen van de woningen en gebouwen die we mogen realiseren. www.frisobouwgroep.nl

Werken als vestigingsleider bij Friso Oost

Friso Oost B.V. is een jong bedrijf met een informele werksfeer. Onze medewerkers krijgen veel vrijheid en door onze uitgebreide klantenkring is geen werkdag hetzelfde. Zo voeren wij reparatiewerkzaamheden uit bij particulieren en bouwen wij voor diverse grote opdrachtgevers in onze regio. Friso Oost heeft nog echt oog voor de opdrachtgever; we denken mee, dragen oplossingen aan en kijken altijd of wat we doen nog beter kan. Ook op het gebied van duurzaamheid.

Wij zoeken

 • Je beschikt minmaal over een MBO werk- en denkniveau met afstudeerrichting bouwkunde, middels een afgeronde opleiding of door ervaring verkregen.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een must.
 • Je hebt de nodige kennis van automatisering.
 • Je bent flexibel ingesteld.
 • Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden.


Solliciteer direct!

Denk je dat wij een klik hebben? En wil je solliciteren op bovenstaande functie? Klik dan hier. Of neem rechtstreeks contact op met onze personeelsfunctionaris Gerwin Legtenberg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 – 42 99 99 / 06 - 29 05 58 66 of via g.legtenberg@frisobouwgroep.nl. Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werk mee aan spraakmakende projecten, bekijk ze hier.
Meer informatie over Friso Bouwgroep vind je hier.