Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Junior Systeembeheerder (Sneek)

Ben jij op zoek naar een vaste baan als junior systeembeheerder? Dan heeft Friso Bouwgroep de ideale werkplek voor jou. Bij ons kun je als schoolverlater aan de slag met systeembeheer en alles wat daarbij hoort: het beheer van servers, netwerk, werkplekken, applicaties, printers, telefonie en ipads. Bij Friso maken we gebruik van onze eigen Friso-cloud, met een eigen Citrix-omgeving en centrale dataopslag. Daarnaast maken we steeds vaker gebruik van webapplicaties. Alle collega’s binnen Friso Bouwgroep werken vanuit verschillende vestigingen (7 stuks) en bouwplaatsen (circa 30) in de Friso-cloud.

Over Friso Bouwgroep

Veelzijdig vakwerk, dat is wat Friso Bouwgroep levert. Kwaliteit is dus altijd het doel. Goede ICT-middelen en handige programma’s helpen onze medewerkers om hun werk efficiënt en met plezier te kunnen doen. Gewoon goed werk leveren, dat is waar het bij ons om draait.

Standplaats: Sneek
Werkmaatschappij: Friso Bouwgroep B.V.
Opleidingsniveau: Minimaal MBO
Aantal jaren werkervaring: Schoolverlater (0 - 3 jaar ervaring)
Dienstverband: Vast

Jouw functie:

  • Beheren van de servers – zowel backend als frontend (Citrix), grotendeels Windows-omgeving
  • Beheren van het netwerk – Fortigate firewall, glasvezelverbindingen tussen alle vestigingen en mobiele data voor VPN-verbindingen naar de bouwplaatsen
  • Beheren van de telefonie omgeving – met vast-mobiel integratie in Vodafone OneNet omgeving
  • Beheren van mobiele apparaten – mobile device management (MDM)
  • Beheren van applicaties – updates, licenties, databasemanagement
  • Beheer van externe clouddiensten

Samen met onze senior-systeembeheerder en externe ict-experts ben jij beheerder van de Friso-cloud. We bieden je de kans om in een dynamische omgeving (geen dag is hetzelfde) jezelf te ontwikkelen. Elke dag leren in de praktijk met deskundige mensen om je heen. Vervolgopleidingen en trainingen om je verder te bekwamen en/of specialiseren behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wij bieden:

In deze afwisselende functie onderhoud je veel contacten. Niet alleen op onze hoofdvestiging in Sneek, maar ook bij onze andere vestigingen en bouwplaatsen. Het is voor jou een uitdaging om ICT binnen Friso naar een hoger niveau te brengen en daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd en collectieve regelingen. Kortom een baan met toekomstperspectief.

Wij zoeken:

  • Een creatieve en enthousiaste collega, met een opleiding ICT-systeembeheer (minimaal MBO)
  • Iemand die goed kan samenwerken
  • Kennis van VMware en Citrix is een pré
  • Affiniteit met programmeren is een pré

Systeembeheerder Mark aan het woord...

Waar zijn we zoal dagelijks mee bezig? We ondersteunen collega's op de vestigingen en op bouwlokaties op alle vlakken. Of dat nu gaat over telefonie, iPads of het inloggen op onze Citrix / windows omgeving, of dat het gaat om het inrichten van nieuwe werkplekken op kantoor of op bouwlokaties; wij regelen het. Verder zorgen we voor het optimaal functioneren van de infrastructuur, het serverpark en de Citrix omgeving. Door alles goed vast te leggen en te documenteren kunnen we snel handelen en reageren. Bij Friso worden de collega's goed ontzorgd: ze zijn gewend te werken met een snel systeem en een snelle afhandeling van vragen en storingen We zien het als een uitdaging oplossingen te bedenken die makkelijk, efficient en betaalbaar zijn. Hiermee wijken we wellicht af van wat als gangbaar wordt beschouwd, maar maakt ons slagvaardiger en onafhankelijker.


Stagiaire Jesper aan het woord...

We zorgen ervoor dat de collega’s bij Friso een functionerende werkplek hebben. Of dat op een vestiging is of op de bouwplaats, dat verschilt en houdt het interessant en leuk. Indien er problemen voorkomen lossen wij deze op. Er wordt continu gekeken of de huidige situatie verbeterd kan worden. We proberen de manier van werken binnen Friso efficiënt te laten verlopen. We hosten de servers daarom ook intern wat ook een mooie taak met zich meebrengt. Ik vind het leuk om daarmee te werken. Op de servers staan Citrix werkplekken waarop centraal wordt gewerkt. Dit maakt het beheer centraal en overzichtelijk. Geen dag is hier hetzelfde, het werk is nooit hetzelfde.
Als stagiair (of werknemer) krijg je de vrijheid om kennis op te doen, en ruimte om nieuwe dingen te ontdekken. Hiermee kun je doorgroeien en je interesse en kennis tonen.

Solliciteren als systeembeheerder?

Denk je dat wij een klik hebben? En wil je solliciteren op bovenstaande functie, klik dan hier. Of neem rechstreeks contact op Johan Keuning, via j.keuning@frisobouwgroep.nl of via 0515-429999
Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld.


Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.frisobouwgroep.nl