Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Friso Oost gestart met renovatie Fletcher Hotel ‘De Scheperskamp’

02 maart 2023

Friso Oost gestart met renovatie Fletcher Hotel ‘De Scheperskamp’

In het mooie Achterhoekse landschap bij Lochem staat Fletcher Hotel 'De Scheperskamp'. Aannemingsmaatschappij Friso Oost is daar onlangs gestart met renovatiewerkzaamheden.


Nieuwe, frisse uitstraling

De werkzaamheden bestaan uit renovatie van de hotelkamers inclusief badkamer, de gangen en het restaurant. Deze ruimtes worden samen met een interieurarchitect compleet nieuw en sfeervol ingericht.

Extra aandacht voor brandveiligheid

Brand- en rookveiligheid staat hoog op de agenda bij opdrachtgevers. Buiten de bouwkundige werkzaamheden moet het gehele hotel aangepast worden op brandwerende voorzieningen. Zo worden de hotelkamerdeuren vervangen en worden er nieuwe brandwerende plafonds en schachten aangebracht. Ook worden leidingdoorvoeren en gaten rook- en brandwerend afgewerkt.

In het restaurant is het gehele plafond gesloopt zodat de gehele staalconstructie brandwerend bekleed kan worden. Daarna wordt er een geheel nieuw plafond inclusief lichtplan gemonteerd.

Naar verwachting worden de werkzaamheden in mei dit jaar afgerond. Het hotel kan de gasten dan weer warm verwelkomen. Een impressie van hoe de hotelkamers en het restaurant eruit komen te zien:

Graag geziene gast

Friso Oost is een graag geziene gast in de Fletcher Hotels. In 2022 voerde Friso Oost ook renovatiewerkzaamheden uit in Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. Nadat deze samenwerking goed is verlopen wordt bovenstaand werk wederom in bouwteam uitgevoerd. Maar hier blijft het niet bij. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen om nog een Fletcher Hotel te renoveren.