Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Bouwupdate: nieuwbouw appartementen op eiland Thomashof Eilân Workum vordert gestaag

27 maart 2023

Bouwupdate: nieuwbouw appartementen op eiland Thomashof Eilân Workum vordert gestaag


Op het eiland Thomashof in Workum worden momenteel flinke stappen gezet in de nieuwbouw van de 12 appartementen. Onlangs hebben de kopers een kijkmoment gehad om de bouw van hun nieuwe appartement van dichtbij te bekijken.


Afbouwwerkzaamheden in volle gang

Het uitvoeringsteam is momenteel bezig met de afbouwwerkzaamheden aan de binnenkant van de appartementen. Maar ook aan de buitenkant wordt hard gewerkt. Hier zijn de metselaars bezig met het metselwerk. Ze werken via de steigers omhoog. Zodra het metselwerk gereed is werken ze vervolgens weer naar beneden om de kozijnen te plaatsen. Dit gebeurt naar verwachting rond week 14/15. Dan worden ook de steigers afgebouwd en wordt Thomashof Eilân goed zichtbaar!


Oplevering gepland voor halverwege juni

In week 17/18 staan de NUTS-invoeren gepland. Daarna wordt gewerkt aan het grondwerk en de terreininrichting. Als dit allemaal volgens planning verloopt hopen we de appartementen rond week 20/21 te schouwen (vooroplevering) en rond halverwege juni de appartementen op te leveren en de sleutel over te dragen aan de nieuwe bewoners. De opleverplanning wordt definitief gemaakt zodra de invoer van de NUTS is afgerond.

Thomashof Eilân is een ontwikkeling van Frisoplan, onderdeel van Friso Bouwgroep. In het appartementsgebouw worden 12 unieke appartementen gerealiseerd. Het gebouw is ontworpen door Hoekstra Dijkstra Architecten. Op 30 mei 2022 ging de bouw van start. De eerste paal werd toen onder toeziend oog van de toekomstige bewoners in de grond geboord.

Meer weten over dit project? Ga naar de projectpagina of lees het verhaal over Thomashof Eilân in het Friso Relatiemagazine via deze link (pagina 40).