Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Binnenkort in verkoop: 12 appartementen Thomashof Eilân Workum

08 december 2021

Binnenkort in verkoop: 12 appartementen Thomashof Eilân Workum

Frisoplan gaat op het wooneiland Thomashof in Workum 12 unieke appartementen realiseren. Een eiland midden in de stad klinkt misschien gek, maar niets is minder waar. Door heel Workum lopen verschillende vaarten, singels en grachten. Dit creëert pracht locaties, zo zijn de appartementen midden in de stad, maar toch aan het water. Op woensdag 22 december start de verkoop.

Royale woningen met terras of balkon

De appartementen zijn ontworpen door Jaap Hoekstra architecten en  krijgen een woonoppervlakte van 111m2 met een royaal terras of balkon, twee slaapkamers, een grote badkamer en een berging. Alle appartementen krijgen de beschikking over een parkeerplaats, buitenberging en een eigen aanlegsteiger.

Toekomstbestendig wonen

De appartementen zijn niet alleen comfortabel en modern, maar ook toekomstbestendig. De appartementen worden voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid. De appartementen zijn volledig elektrisch, waarbij een deel van de energie zelf opgewekt wordt via de zonnepanelen op het dak. Er komt een warmtepomp waarmee in de winter het appartement verwarmd kan worden en in de zomer gekoeld.

Start verkoop

Op woensdag 22 december gaan de 12 appartementen officieel in de verkoop via Makelaardij Friesland. Gezien de aangescherpte corona-maatregelen kunnen geïnteresseerden een afspraak maken bij Makelaardij Friesland.

Bent u geïnteresseerd in één van de appartementen? Neem dan telefonisch contact op met Makelaardij Friesland via 0515-768008 of ga voor meer informatie over het woonproject naar www.thomashofeilan.nl