Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Jurriëns Noord wederom geslaagd voor ERB-certificaat

14 juli 2020

Jurriëns Noord wederom geslaagd voor ERB-certificaat

ns het door de Stichting Certificering Restauratie uitgegeven SCR-certificaat voor vakmanschap in de restauratiesector. Jurriëns Noord is daarmee opgenomen in het landelijk Register Kennis + Kunde.

Kennis en kunde

Restaureren van monumenten vraagt om specifieke kennis en kunde (vaardigheden) van de betrokken aannemers, maar vooral van de mensen in die organisaties. Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg heeft hiervoor duidelijke erkenningsregelingen voor opgesteld in de vorm van het ERB-certificaat. In Nederland beschikken 40 hoofdaannemers over een ERB-Certificaat. Met het certificaat wil het ERM de kwaliteit van de werkzaamheden bij het restaureren van monumenten bevorderen.

Naast het borgen van de kwaliteit wil Jurriëns Noord ook de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en omgeving borgen. Om aan deze hogen eisen te kunnen blijven voldoen, wordt de organisatie jaarlijks door onafhankelijke externe adviseurs getoetst.

Onderstaande certificaten maken onderdeel uit van deze beoordeling:

  • Stichting Certificering Restauratie (SCR): ingeschreven in Register Kennis + Kunde,  certificaat oktober 2016
  • Stichting Erkende Restauratie Kwaliteit: certificaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf (BRL ERB 2012): Certificaat (ERB-K95427/01 Midden- en grootbedrijf) juli 2020
  • Beheerssysteem voor Veiligheid, Gezondheid, en Milieu: certificaat VCA** voor hoofdaannemers
  • Kwaliteitmanagementsysteem: certificaat ISO-9001